Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонтен комплект за кормилна рейка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонтен комплект за кормилна рейка

Колеги,можете ли да ми кажете откъде може да се закупи ремонтен комплект за хидравлична рейка за 8-клапанова 155-ца.И съответно има ли смисъл от това упражнение и колко да очаквам да изкара след ремонта.Рових в търсачката,но най-новото,което намерих е 2008 година.Рових и по онлайн магазините,но не намирам.Мойта рейка вчера рукна и изтече всичкото масло почти...Гадна история,отидох да ми сменят каре,тоя майстор не знам как напъна волана и помпата измяука.Равносметката-закарах здрава кола за планов ремонт,а се прибрах въртейки волана с две ръце

Ами ако ти е качествен майстора ще си поеме ремонта на това дето е "напънал". Иначе по-добре да ти я рециклират някъде
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Уфф,кво да ти кажа-как мога да докажа,че той е виновен,а не щото е тръгнала рейката.Така или наче здрава рейка трудно може да се счупи,въпросът е,че би трябвало да знае,че с кола на 20 години трябва да се внимава как напъваш.Щом аз го знаех,дето не съм майстор...То от някои сервизи вместо да се опита да се разправя човек е по-добре да се опита да се измъкне с минимална щета.

Comment

Помпа е едно, рейка друго. . Което и от двете да е потърси някой, който се занимава с това, ще си спестиш много
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А сам дали мога да си я сваля,при условие,че нямам канал на разположение.Може ли да се извади отгоре,ако се махне смукателния колектор?Тя къде е захваната всъщност-за магарето или за купето,че хич не мога да видя.Пустината е някъде по средата-отгоре като погледна изглежда,че е надълбоко,отдолу като се навра пак ми е далече...

Comment

Колега ако ти трябва рейка имам здрава за цената ще се разберем,ако ти трябва на лс или в темата.
            ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Ще го имам предвид колега,благодаря ти.Просто не съм решил още какво ще правя-дали ще слагам рейка на старо или ще я рециклирам тая.В Горна някакви майстори оправят рейки,но казаха цена 150-200 лева и това май е без демонтажа и монтажа,та се чудя още

Comment

аз мойта я взех за 80 лв втора ръка перфектна и 80 лв смяната ти си прави сметката какво да вземеш
                пп за колата от подписа става въпрос
                алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                алфа ромео 164 2.0тс -на части
                нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                sigpic

Comment

Колега, или взимаш някоя втора употреба, или забравяш да я рециклираш, кактго гласи инструкцията!
                  Щото тя казва да се смени семерингата, ама тая семеринга няма да я намериш. Ще намериш уж същата, ама няма да издържи на налягането!
                  Изхода!
                  Или взимаш една втора ръка добра или сваляш старата и бегом при един кадърен стгругар да ти направи нещо, дето е с размерите на семерингата, а всъщност е едно метално тяло с оринг пръстени вътре и вънка.
                  Кофтито е, че като го направиш, забравяш повече за тоя проблем.
                  Като нямя проблеми, за какъв гявол ги караме тия!
                  Наздраве сектанти!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                  X